Europeu

“La defensa marcarà l’èxit o el fracàs”

Europeu. Scariolo subratlla aquest aspecte just abans de marxar avui cap a Romania

Després de tres dies sense entrenaments, la selecció espanyola va tornar ahir a la feina. Aquest matí marxarà cap a Cluj (Romania), seu de la primera fase. El debut en el campionat serà divendres, contra Montenegro.

Sergio Scariolo ja no va voler fer cap esment a les absències i es va mostrar satisfet de la preparació de l’equip: “Ens fa la sensació que hem aconseguit cohesió en convivència, en sensacions personals i en els aspectes tècnic i tàctic, tot i haver-hi coses a millorar.” El seleccionador espanyol té clar què és el que ha de fer bé Espanya per revalidar el títol continental. “La defensa continua sent la nostra agulla de la balança que pot fer pesar més el plat de l’èxit que el del fracàs”, va explicar l’italià, que va afegir: “Tenim un grup de talent, però s’ha d’entendre que el talent s’ha de fer servir als dos costats de la pista. Cal un punt d’eficiència defensiva alt per poder cobrir-nos les espatlles en els moments de baixa anotació.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)