FCBQ

El Salt guanya amb un tir en l’últim segon

1a catalana

SOL GIRONÈS 51 SALT B 52

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET:Castillo (3), Ramírez (18), Poch (2), Oliva (2), Candelario, –cinc inicial–; Estruch (2), Soler (5), Mateu (7), Frau (4), Curto, Marrasa (8) i Yepes. 5 triples: 3 Ramírez i 1 Castillo i Soler. 12/19 tirs lliures. 21 faltes personals.CB SALT B:Figueras (7), Carrera (2), Mateu, Guardiola (7), Boadella (6) –cinc inicial–; Martínez (3), Capell (10), Artiz (3), Pérez (4), Ballell (8) i Manzano (2). 5 triples: 2 Ballell i 1 Figueras, Martínez i Guardiola. 5/16 tirs lliures. 21 faltes personals.PARCIALS:12-12, 16-17, 14-13 i 9-10.COMENTARI:Partit molt travat entre el Sol Gironès i el Salt en el qual els dos equips no van estar gaire encertats. El matx, que va arribar amb empat a l’últim quart, s’hauria pogut decidir si els locals haguessin aprofitat diverses ocasions per obrir una diferència de 8 punts. Finalment, però, el Salt va poder tornar a enganxar-se al partit gràcies a un parell de bones accions. Ja en l’últim minut, el Sol Gironès la Bisbal, amb empat a 50 al marcador, va disposar de dos tir lliures, dels quals només va anotar-ne un. Després del tir lliure, els de Salt van poder encistellar en l’últim segon de partit el tir decisiu, que els dona la primera victòria de la temporada.