FCBQ

Tot a punt

Lligues Catalanes. Presentada l’edició d’enguany, en un acte celebrat a Reus

El Centre d’Art Cal Massó de Reus va ser ahir escenari de la presentació de la totalitat de les Lligues Catalanes del 2017. En l’acte, encapçalat per Joan Fa, el president de federació catalana, hi havia Joan Plana, delegat territorial de la Secretaria General de l’Esport; Jordi Cervera, el regidor d’Esports al consistori de Reus, a més dels representants dels equips participants.

L’activitat està concentrada sobretot en el cap de setmana vinent. De fet, el diumenge es disputaran al Pavelló Olímpic de la localitat del Baix Camp tres finals, les de LEB, Lliga Femenina i també Lliga Femenina 2. El torneig estrella, el d’ACB, no es jugarà fins al 26 de novembre, en una finestra FIBA, per les dificultats de trobar data en la pretemporada. La jugaran, també a Reus, el Barça Lassa, a la final directament com a campió, i el MoraBanc que va eliminar la Penya. Quant al torneig d’EBA, la final a quatre serà el febrer del 2018, en un lloc per decidir.

*LEB
Diumenge, 24
Barça B - Força Lleida / Prat 12.30 h
*Lliga Femenina
Diumenge, 24
Cadí la Seu - Spar Citylift Gir. 18 h
*Lliga Femenina 2
Dissabte, 23
Jov. Les Corts - Barça CBS 17 h
Segle XXI - Lima Horta 19 h
Diumenge, 24
Final 20 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)