FEB

Alzamora, reforç de luxe

Bàsquet. EBA. El pivot mallorquí, campió de l’Eurolliga i amb 358 partits i dos títols a l’ACB, completa el joc interior del Bàsquet Girona

El Bàsquet Girona va completar ahir la plantilla amb un jugador que li permetrà convertir-se en un equip de referència en el grup C-A, el pivot Alfons Alzamora (2,06 m, 1979). El mallorquí acumula 358 partits ACB jugats (cinc temporades al Barça, una a la Penya, dues al Breogán, una al Menorca i quatre al Manresa), a més de sis temporades a LEB Or, cinc amb el Lleida –fins a la temporada passada– i una al Barça B. Va guanyar l’Eurolliga, l’ACB i la copa en la mateixa temporada (la del triplet del Barça, el 2003) i una Korac (1999).

Alzamora podrà debutar demà a Castelldefels. Quim Costa té una plantilla de 12: Xavi Costa, Dani Manchón i Raimon Carrasco (bases); Jaime Llano, Pau Juscafresa, David Cuéllar, Isaac Valera i Guillem Pascua (exteriors), i Dino Kobic, Rafa Dos Santos, Milan Suskavcevic i Alzamora (interiors).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)