FCBQ

L’Olot també venç a fora

natzaret 49 olot 56

A.E. SANT ANDREU DE NATZARET:Rams (2), Lozano (5), Goñalons (11), Grau, Català (6) –cinc inicial–; Mena (2), Dueñas (8), Cuesta (10), Peysere (2), Salgado (3) i Pueo. 2 triples: Goñalons. 19/33 en tirs lliures. 29 faltes.C.B. OLOT:Coma (3), Gutiérrez (6), Sala (4). Ramos (4), Rius (14) –cinc inicial–; Martí (2), Pujolar (6), López, Guàrdia (4), Roca (13) Labrador. 2 triples: Roca. 6/14 en tirs lliures. 23 faltes.PARCIALS: 10–18, 12-16, 16–12 i 11–10.COMENTARI:Les olotines van arrencar una valuosa victòria a Badalona gràcies a una bona primera meitat (22-34 al descans). A la segona part, l’equip local va col·locar una defensa zonal que va dificultar molt l’atac garrotxí i això va permetre ajustar un resultat que, tot i així, va continuar dominant l’equip de Werner Estellé.