FCBQ

L’Arbúcies, a prop de la remuntada però acaba caient contra el Mataró

ARBÚCIES 69 MATARÓ 73

ARBÚCIES:Vilaginés, Juvanteny (6), Grau (15), Pires (13), Vilà (10), –cinc inicial–; Noguera (2), Román (4), Auladell (9) i Canaleta (10). 3 triples: 1 Grau, Vilà i Pires. 10/29 en tirs lliures. 20 faltes personals. 3 faltes tècniques.MATARÓ:Traver (15), Lluch (6), Puig, Sánchez (1), Cuixart (14), –cinc inicial–; Bellot, Sola (4), Serra (14), Teixidor (2), Juanola (12), Cánovas (2) i Varela (2). 7 triples: 4 Traver, 2 Serra i 1 Juanola. 13/20 en tirs lliures. 22 faltes personals. Eliminat: Varela.PARCIALS:15-14, 13-24, 19-14 i 22-21.COMENTARI:Victòria del Mataró per un ajustat 69 a 73. El partit va estar molt igualat al llarg dels 40 minuts, però un bon segon quart dels visitants va permetre obrir una diferència que l’Arbúcies no va poder remuntar. Tot i això, la persistència dels locals els va permetre situar-se a només tres punts quan s’entrava a l’últim minut de partit. Finalment, però, el desencert des del tir lliure va frustrar la remuntada.