FEB

Perden la imbatibilitat

LEB Or. Mal partit del Prat, que s’enfonsa després del 39-38 a l’inici de tercer quart. Els potablava, sense encert, cedeixen clarament el rebot

El Prat va perdre el primer partit del curs –no n’havia cedit cap, ni en la pretemporada– a Lugo, en un enfrontament en què gairebé sempre va anar a remolc del rival i va acabar caient amb claredat.

Després d’uns primers minuts d’igualtat, el Breogán va començar a tibar la corda en el segon quart, ja fent valer la seva superioritat a la zona, anotant de prop (14/26 tirs de dos a la mitja part) i començant a dominar el rebot a les dues cistelles (39-26, 17’). L’encert d’Agada va servir d’aire fresc per als potablava, que, entre el final del segon quart i l’inici del tercer, restablirien la igualtat (parcial de 12-0 i 39-38, 22’). Va ser un miratge. L’equip no tenia el dia en atac i el Breogán va tornar a obrir forat, aprofitant-se de les seves errades. En l’últim quart, i amb el Prat conscienciat que la remuntada era impossible, la diferència encara va augmentar més.