NBA

Westbrook reprèn el fil

NBA. El base firma un triple doble en el debut victoriós dels Thunder, en què també va brillar la resta del ‘Big Three’ (George i Anthony)

Hi ha hagut l’estiu pel mig i el roster dels Thunder s’ha fortificat –han arribat dos All-Star com Paul George i Melo Anthony per conformar un Big Three de molts quirats–, però l’equip continua pertanyent a Russell Westbrook. El base va firmar un triple doble –el 80 de la seva carrera–, amb 21 punts (7/12 en tirs), 10 rebots i 16 assistències. Al seu costat, no van decebre ni George (28) ni Anthony (22). En els Knicks, Porzingis va estar pletòric (31 i 12), però molt sol.

A Los Angeles, els Clippers es van vèncer amb autoritat en el duel de la ciutat, amb 29 i 12 de Griffin i 14 i 24 rebots de De Andre Jordan. Va destacar la defensa de Beverley sobre el rookie Lonzo Ball, a qui va deixar en 3 punts (1/6 tirs), 9 rebots i 4 assistències.

La jornada

Raptors - Bulls

117 - 100

Thunder - Knicks

105 - 84

Lakers - Clippers

92 - 108

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)