ACB

El MoraBanc es desinfla (95-78)

Lliga Endesa. L’Andorra perd el sentit del joc i l’encert en la segona meitat i propicia la primera victòria de la temporada del Saragossa

El MoraBanc Andorra ha perdut a la pista del Saragossa (95-78) en un partit per oblidar en la segona meitat. L’equip andorrà ha perdut tot criteri, ha enllaçat errades i ha sucumbit contra un rival amb més equilibri. Però, i això és el més preocupant, l’Andorra ha perdut Andrew Albicy per un esquinç en el turmell dret durant el primer quart.

Mentre ha tingut encert en el triple (6/13 en la primera meitat) l’equip de Peñarroya ha estat ben viu (46-43 en l’intermedi) però ja ha donat símptomes de feblesa per la seva inferioritat en la pintura. Els pivots locals, De Jong i Varnado, han estat molt superiors en anotació i rebot a Diagné i Karnowski.

Només Blazic (17 punts en la primera meitat) ha sostingut l’Andorra. Però en la segona meitat, sense Albicy, amb Karnowski condicionat per les faltes i amb un o dos jugadors saltant a l’ajuda en la defensa a Blazic, els arguments han decaigut i els errors s’han acumulat: males decisions en atac, inferiors en el rebot, pèrdues i tirs lliures han dibuixat una derrota molt dolorosa per la contundència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)