ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

Vells hàbits perdedors

Lliga Endesa. El Barça Lassa acusa el partit i viatge de Belgrad, s’en va de la segona meitat (44-25) i encaixa la primera derrota

El primer duel exigent quant a desplaçament i partit anterior d’Eurolliga ha passat factura al nou Barça Lassa, que no ha estat a l’alçada en concentració i intensitat al Wizink Center (80-70 davant l’Estudiantes).

Amb la cistella petita per tots dos equips ha arrencat un matx de ritme alt, atacs curts i cap contraatac. El resultat ha estat un 7-7 i 11-11 inicial, tot i que els locals s’han mostrat amb més fam. Ha estat al segon acte quan s’han afinat els canells gràcies a la irrupció de Heurtel i Oriola. Amb 23-17, tots dos han impulsat un 0-10 (23-27) de parcial. El premi, un 36-45 al descans. Tot ha començat de zero a la represa, amb el 13-4 inicial. Un excitat Landesberg ha fet tots els punts i ha posat ‘la demencia’ i el partit en un altre dimensió, amb l’empat a 49 a l’equador del tercer quart. El darrer període ha arrencat amb un 7-0 i amb Tomic i Pressey enfonsant la nau blaugrana. Amb 62-66 i tornant Heurtel i Hanga a pista, res ha millorat. Un 18-4 ha escombrat un Barça despistat, apàtic i perdedor.