FCBQ

L’Escala, sense efectius, no pot vèncer el Salt

1a catalana

SALT-L’ESCALA 73-55

SALT:Capell (4), Mateu (2), Pérez (15), Guardiola (11) i Ballell (2) —cinc inicial—; Martínez (3), Artiz (3), Carrera (4), Portadó (4), Moret (2), Boadella (14) i Manzano (8). 6 triples: 3 Guardiola i 1 Martínez, Artiz i Boadella. 6/9 en tirs lliures. 20 faltes.L’ESCALA:Esponellà (17), Solé (6), Quintana (4), Castellanos (1) i Martini (2) —cinc inicial—; Martí (6), Cantenys (19) i Farré. 5 triples: 3 Esponellà i 2 Cantenys. 8/18 en tirs lliures. 14 faltes.PARCIALS:15-16, 17-14, 20-13 i 21-12.COMENTARI:L’Escala només tenia vuit jugadors disponibles per al partit que va enfrontar el Salt i l’equip de l’Alt Empordà. L’Escala va plantar cara al llarg dels dos primers quarts. De fet, al final del primer període els empordanesos guanyaven d’un punt, i només perdien de dos en el descans. En la represa, però, les coses van canviar dràsticament, ja que el ritme alt que els locals van voler marcar va esgotar les reserves d’energia dels visitants. El matx es va trencar en el tercer període amb un parcial de 20-13 que deixava els nou punts de diferència al final del tercer període (52-33). Ja en l’últim quart, el Salt no va deixar cap opció a l’Escala, que va encaixar un parcial de 21-12 que posava el 73-55 definitiu. Amb la derrota l’Escala es queda amb tres victòries i tres empats, seguit del Salt amb tres triomfs i dues derrotes (i un partit pendent).