FCBQ

El Bisbal no pot fer res contra els triples locals

1a catalana. La reacció ofensiva després del descans, insuficient per aconseguir la remuntada

ue horta 84 bisbal 71

UE HORTA:Ansio (11), Ferragut (12), Noguera (6), Ferrer (9), Baena (6) –cinc inicial–; Ribas (2), Sánchez (5), Martínez, García (18), Gómez (4), Fernández (11). 9 triples: 3 García, 2 Ansio i Baena, 1 Ferragut i Sánchez. 5/10 en tirs lliures. 23 faltes personals.SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET:Terrades (3), Poch (2), Mateu (4), Ódena (7) i Barrasa (19) –cinc inicial–; Estruch, Frau, Candelario (18), Castelló (15), Curto (3), i Yepes. 8 triples: 3 Castelló, 2 Candelario, 1 Ódena, Curto i Barrasa. 8/23 en tirs lliures. 12 faltes personals.PARCIALS:19-14, 16-14, 26-18 i 23-25.COMENTARI:No va poder fer res el Bisbal contra un Horta encertat en el triple, sobretot al final del primer quart i inici del segon. Va ser quan els locals van aconseguir el primer trencament del matx, que es va mantenir fins al descans (35-28). Després de la represa, els barcelonins se’n van anar de 18 en el marcador, i van fer mal un altre cop des de la línia de 6,75. La reacció bisbalenca va arribar ofensivament, amb molt més encert. El problema va continuar sent una defensa tova; els esforços, posant-hi cor en el darrer quart, no van evitar la derrota.