FCBQ

L’Arbúcies colpeja a casa

1a catalana. Els locals s’imposen en el derbi de les comarques gironines en un partit que van trencar definitivament en el tercer quart

ARBÚCIES 78 L’ESCALA 66

BÀSQUET ARBÚCIES:Sánchez (2), Grau (10), Vilà (24), Pires (21), Juvanteny (4) –cinc inicial; Auladell (2), Noguera (4), Vilaginés (3), Noguer, Ribó, Masnou (2), Román (8). 8 triples: 6 Vilà i 2 Pires. 12/18 en tirs lliures. 16 faltes personals. Cap eliminat.CB L’ESCALAEsponella (23), Soler, Alonso (6), Quintana (12), Martini –cinc inicial–; Martí (8), Danés, Usan, Cantenys (6), Ferrer (2), Castellanos (4). 7 triples: 4 Esponella, 2 Quintana i 1 Cantenys. 17/21 en tirs lliures. 19 faltes personals. Cap eliminat.PARCIALS:15-19, 21-17, 27-12, 15-15.COMENTARI:Victòria del Bàsquet Arbúcies –ja són cinquens a la classificació del seu grup de Primera catalana– en el derbi de la jornada a les comarques gironines, en què els visitants van protagonitzar un bon inici de partit gràcies a l’encert exterior en el tir (15-19 al final del primer quart). Durant el segon període, l’Arbúcies va generar moltes faltes personals gràcies al joc interior i així va poder reduir el desavantatge a l’electrònic des del tir lliure (36-36 al descans). No va ser fins a la represa de l’encontre, però, que els jugadors locals van canviar el ritme del partit i van capgirar el marcador definitivament gràcies a una bona defensa i a ràpides transicions en el camp d’atac. La diferència al lluminós de 12 punts que van aconseguir la van mantenir sense problemes fins a la fi del matx contra un CB l’Escala, que es manté a la zona baixa de la classificació amb només tres victòries fins ara. Vilà, amb 24 punts, i Esponellà, amb 23, van ser els màxims anotadors de l’Arbúcies i l’Escala, respectivament.