FCBQ

Tercera derrota seguida de la Bisbal

BISBAL 51 MINGUELLA 77

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET:Terrades (3), Oliva (8), Odena (4), Poch (2), Barrasa (10) –cinc inicial–; Estruch, Castillo (5), Mateu (4), Frau (5), Candelario (7), Castelló i Yepes (3). 4 triples: 1 Castillo, 1 Terrades, 1 Candelario i 1 Yepes. 3/10 en tirs lliures. 20 faltes personals.MINGUELLA:Franquesa (8), Villalain (11), Rourera (14), Ors (16), Teruel (7) –cinc inicial–; Llorente (4), Bofarull (4), Llongueras (5), Pardillos (4), Teruel (4). 6 triples: 1 Llongueras, 1 Franquesa, 2 Rourera, 1 Ors i 1 Teruel. 13/17 en tirs lliures. 12 faltes personals.PARCIALS:22–15, 4–21, 13–21 i 12–20.COMENTARI:La Bisbal va rebre un correctiu a casa. L’inici de partit va ser un miratge per al conjunt baixempordanès, ja que un parcial de 4–21 en el segon quart va fer molt de mal a les files locals. En la segona part no va haver-hi la reacció esperada i els badalonins van ampliar encara més la diferència davant d’uns jugadors bisbalencs superats.