FEB

Bàsquet

LEB Or

L’Actel suma la quarta en la pròrroga

LEB Or. L’equip se sobreposa a un mal segon quart amb 8/16 triples en la segona part

OURENSE 75 f. lleida 84

OURENSE:Maura (4), Ahonen (10), Manzano (2), Johnson (13) i Orlov (10) –cinc inicial–; Rodríguez, Kohs, Trist (24), Moreno (5) i Ndoye (7). 21/46 de 2, 7/26 triples (2 Trist, Ahonen i Ndoye i 1 Moreno), 12/17 tirs lliures, 44 rebots (10 Trist), 10 assistències (3 Ahonen i Johnson) i 69 de valoració (32 Trist).ACTEL FORÇA LLEIDA:Ogungbemi (11), Feliu (12), Sutina (9), Martí (15) i Mbaye (10) –cinc inicial–; Rubin de Celis (6), Hermet, Rozitis (7), Dukanovic (14) i Karena. 18/37 de 2, 10/26 triples (18/22 tirs lliures), 36 rebots (8 Feliu), 10 assistències (4 Ogungbemi) i 88 de valoració (17 Feliu).PARCIALS:14-19, 27-10 (41-29); 15-20 (56-49), 13-20 (69-69) i 6-15.COMENTARI:L’Actel Força Lleida va aconseguir la quarta victòria de la temporada (4-5) a la pista del cuer, l’Ourense (1-8), i va fer-ho després de derrotar els locals en la pròrroga. Els de Ponent tenien el partit sota control i manaven 19-27 ja en el segon quart (15’), però uns últims minuts molt dolents van fer que encaixés un contundent 22-2 (41-29). L’equip va tornar amb la cara dels primers minuts, i a poc a poc va anar llimant distàncies fins a igualar a 3:30 pel final amb cinc punts seguits de Sutina. Amb 69-69 va perdre la pilota i va haver de defensar l’últim tir local. Va dir-ne bé, i en la pròrroga va clavar el cop de gràcia amb tres triples (Dukanovic, Feliu i Martí) gairebé consecutius –del 70-69 al 71-80 a dos minuts de la fi.