FEB

Remuntada sense premi per als de Julbe

LEB Or. Dedovic (22 punts i 5/6 en triples) protagonitza un darrer quart estel·lar a Osca

osca 77 barça lassa 73

OSCA:Fontet (16), Rodríguez (15), Pérez (4), Sans (6), Van Wijk (15) –c.i.–; Motos (9), O’Leary, Marzo (4), Adekoya (8). 26/51 en tirs de dos, 3/20 en triples (2 Sans, 1 Rodríguez) i 16/26 en tirs lliures. 43 rebots (13 Fontet), 15 assistències (4 Marzo) i 89 de valoració (30 Fontet).BARÇA LASSA:Font (2), Martínez (2), Velicka (10), Diagne (2), Herun (16) –c.i.–; Esteban (6), Figueras (3), Samanic (10), Dedovic (22). 17/37 dos, 9/26 triples (5 Dedovic, 2 Esteban, 1 Velicka, Samanic) i 12/14 lliures. 35 reb. (10 Herun), 16 ass. (4 Velicka, Figueras) i 72 val. (21 Herun).PARCIALS:17-13, 24-23 (41-36), 18-13 (59-49) i 18-24 (77-73).COMENTARI:derrota d’un Barça inconsistent, que va anar tot el partit perdent i que, tot i la remuntada de Dedovic, va cedir al final a l’autoritat de Van Wijk. El 9-2 inicial, amb Fontet com a punta de llança, va ser el primer avís per als d’Alfred Julbe. Un 12-0 (27-13) posava més costa amunt el partit per als visitants, que van maquillar el resultat abans del descans (41-36) gràcies als punts de Samanic. Tres minuts després de la represa Herun estrenyia el resultat (46-44) apareixent i dominant la pintura. Però les 13 pèrdues blaugrana passaven factura al final del tercer quart (59-49). En l’últim, Dedovic va protagonitzar l’ofensiva visitant per remuntar els 11 punts (67-56) de desavantatge quan faltaven set minuts per al final. Un triple de l’escorta bosnià va suposar l’empat a 67. Però Van Wijk (6 punts en el últims quatre minuts) va treure galons en els minuts decisius i el triomf es va quedar a Osca.