NBA

“És vergonyós i trist”

NBA. Marc Gasol explota després de la quarta derrota consecutiva dels Grizzlies i critica obertament el joc de l’equip: “No hi ha consistència”

Ha dit prou. Marc Gasol va explotar definitivament diumenge a la matinada després d’una nova derrota dels Grizzlies –la quarta consecutiva i la setena en els darrers nou partits–, en aquest cas contra els Rockets (83-105). “No hi ha consistència. Així és molt difícil guanyar amb regularitat”, va dir el pivot català dels Memphis, víctima dels 29 punts de James Harden. “Pot ser que guanyis de tant en tant, fins i tot que mantinguis el 50% de victòries, però no és suficient. Això no és el que fa deu anys que estem construint, no ho és. No és el que hem representat. És vergonyós i trist”, va declarar Marc Gasol a ESPN després d’anotar quinze punts, agafar nou rebots i donar quatre assistències.

Pel que fa a Ricky Rubio, el base va aportar nou punts i tres assistències al primer triomf a domicili dels Jazz aquesta temporada. Va ser a Orlando i amb 25 punts de Favors.

Un altre dels grans protagonistes de la jornada va ser Stephen Curry, que amb 35 punts va liderar la remuntada –perdien de 24 punts– dels Warriors a Filadèlfia. I els que continuen amb la seva ratxa triomfal –quinze victòries consecutives– són els Celtics de Kyrie Irving (30 punts), que van assaltar, també, Atlanta. Jaylen Brown hi va col·laborar amb 27 punts. Boston ja ha igualat el millor inici de la història de la franquícia. Poca broma.

La jornada

Hornets - Clippers

102 - 87

Magic - Jazz

85 - 125

Hawks - Celtics

99 - 100

Sixers - Warriors

116 - 124

Grizzlies - Rockets

83 - 105

Mavs - Bucks

111 - 79

Blazers - Kings

102 - 90

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)