ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

Abonats al patiment

Lliga Endesa. El Divina Joventut meravella de sortida (25-8), té una fase de desconcert (62-61) i en un nou final d’infart tomba un altre rival directe

L’aturada de la lliga arriba amb els ànims calmats a Badalona després de tornar a superar un rival directe com és el Guipúscoa. El Divina Joventut, però, està abonat als finals d’infart, igual com els dies del MoraBanc i el Betis. Els verd-i-negres tenen ara dues victòries de marge respecte a les places de descens tot i tenir un partit menys –l’ajornat a la pista de l’Estudiantes–. Després de l’aturada, toquen dos desplaçaments seguits: a Màlaga i a Fuenlabrada.

Swing, -11 de valoració

La Penya, però, està fent una cosa ben feta: fer-se fort a casa i no fallar contra rivals de la seva lliga. Ahir semblava que els verd-i-negres viurien per fi la primera victòria plàcida. Doncs tampoc. Els de Diego Ocampo van fer una sortida d’un nivell impressionant, sense fissures, excelsa. El Guipúscoa estava literalment grogui i la Penya li passava pel damunt. Abans d’arribar al final del primer quart dominava de 17 punts (25-8). Però els de Porfi Fisac, sense estrelles però amb un pla de partit clar, van continuar fent les coses ben fetes, ordenades. I amb Norel ben frenat i Swing desconnectat –va acabar amb 0 punts, tot i tenir una mitjana de 13,5 punts per partit, i -11 de valoració–. Però va ser Agbelese qui va començar a fer mal aprofitant que Jordan era a la banqueta per faltes. El matx es va igualar (40-36 en el descans).

En la segona part van aparèixer Gielo amb accions clau, López-Arostegui amb triples decisius i Vidal, que va exercir de líder constantment. Els nou punts finals no reflecteixen la igualtat que va viure el partit.

Hem sabut gestionar moments complicats perquè hem tornat a tenir alts i baixos en el nostre joc
Tomasz Gielo
La convocatòria amb la selecció és un premi al treball meu i del club; és un orgull per a tots
Xabi López-Arostegui
La nostra sortida ha marcat el matx però quan s’han posat les coses igualades hem sabut fer un bon final
Diego Ocampo

Mig equip va amb seleccions

Les seleccions han reclamat sis verd-i-negres que han marxat avui: Gielo amb Polònia, Gudul amb el Congo, Dimitrijevic amb Macedònia, Birgander amb Suècia i López-Arostegui i Vidal amb Espanya.

Presentació del bàsquet base

A mitja part van sortir a la pista el mig miler de joves que juguen en les categories inferiors. Al final del matx es va estrenar la iniciativa de fer un pica-pica dels socis amb dos jugadors. Cada partit hi haurà socis diferents. És gratuït.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)