FCBQ

Derrota ajustada del Garrotxa

GARROTXA 53 palamós 64

CB GARROTXA:J. Batalla (4), González (4), Garriga, Mora (2), Grabulosa (6) –cinc inicial–; Ortiz, Baines (3), Corcoy (18), Godoy (16), Guardiola i Serra. 18 faltes. 3/10 en tirs lliures. 4 triples: 3 Corcoy i 1 Baines.CE PALAMÓS:Juanola (10), Jordà (14), Latorre (3), Ayachi (21), Nicolas (2) –cinc inicial–; Ferre, Puyol, Marcos (8), Iruela (6) i Garcia. 16 faltes. 14/17 en tirs lliures. 8 triples: 4 Jordà, 2 Ayachi i 1 Marcos i Latorre.PARCIALS:10-17, 16-12, 13-17 i 14-18.COMENTARI:El Garrotxa va perdre per 11 punts contra el Palamós (53-64). Els visitants van sortir molt endollats en atac amb dos triples només de començar, mentre que els locals només van poder encomanar-se a Corcoy i Godoy. Tot i que el ritme del partit el van portar els palamosins, en el descans el Santjoanenc només perdia per tres punts (26-29). Després de la represa, els visitants van seguir dominant, i el tercer període va acabar amb 39-46 en el marcador. En l’últim quart, els locals no van poder reaccionar i van acabar encaixant una nova derrota.