FCBQ

Desfeta del Salt en un partit sense defenses

sarrià 99 salt 86

ESCOLAPIS SARRIÀ:Alet, Saura, Martínez, Costa, Cruylles –cinc inicial–; Acreu, Ninot, Silva i Pascual. 25 faltes personals.SALT:Figueras (11), Carrera (13), Mateu (12), Guardiola (13), Ballell (12) –cinc inicial–; Capell (2), Lakhami, Jurado, Portaló (10) i Artiz (10). 3 triples: 2 Portaló i 1 Artiz. 31/40 en tirs lliures. 16 faltes personals.PARCIALS:21–22, 28–23, 23–26 i 27–15.COMENTARI:El Salt va perdre en un partit d’alta anotació. Des del minut u fins al quaranta el matx va ser una autèntica allau de punts per part dels dos conjunts i on les defenses van ser inexistents (49–45 a mitja part). La segona meitat va ser igual a la primera i els dos equips no van afluixar el ritme anotador. Amb el partit en un puny, va ser l’equip local qui va emportar-se la victòria en un darrer quart on el Salt no va tenir resposta ofensiva (únic període que no va arribar als vint punts) i el Sarrià va sentenciar el partit des del triple.