FCBQ

Cinc minuts per oblidar

Copa Catalunya femenina. Les gironines engeguen a rodar la feina feta durant trenta minuts de partit, en encaixar un parcial de 12-0

LLEIDA 59 GEIEG 53

AQUAGAN LLEIDA:Rosell (2), Canet (3), Ibáñez (11), Cerqueda (13), Boladeres (4) –cinc inicial–; Sintes (4), Roser (16), Castillo (3), Díaz i Mas (3). 6 triples: 3 Roser i 1 Ibáñez, Castillo i Mas. 19/25 en tirs lliures. 21 faltes personals. Eliminades: Canet i Cerqueda.GEiEG GVC GAESCO:Bartolí (5), Bagaria (5), Coma (1), González (7), Mayoral (5) –cinc inicial–; Formatjé (9), Jòdar (7), Pairó (11) i Bender (3). 5 triples: 2 Pairó i 1 Formatjé, Bagaria i Mayoral. 16/23 en tirs lliures. 25 faltes personals. Eliminada: Mayoral.PARCIALS:15-11, 17-22, 11-13 i 16-7.

Derrota del GEiEG a la pista del Lleida per un ajustat 59-53. Les gironines va sortir molt fortes des de l’inici i van marcar el ritme del partit. De fet, el ritme alt i la bona circulació de pilota va permetre al GEiEG disposar de bones situacions de tir. La tònica es va mantenir durant el segon quart, però tres triples consecutius de Maria Roser Tous van permetre al Lleida situar-se a només un punt, just quan s’arribava al descans (32-33).

En la represa, les de Torralba van seguir imposant un ritme alt i el control seguia sent de les gironines. El tercer quart va acabar amb el GEiEG tres punts per sobre. Però tot l’esforç realitzat durant 30 minuts va quedar en un no res, després que les visitants encaixessin un parcial de 12-0 en els primers cinc minuts de l’últim període. Tot i la reacció de les jugadores, la remuntada no va ser possible i el Lleida va acabar imposant-se. Tot i la derrota, el GEiEG segueix tercer.