FCBQ

Surt creu en l’últim segon

Copa Catalunya. Espinosa i Rigat fallen dos llançaments en l’últim instant, des de la línia de 6,75, que haurien portat el partit a la pròrroga

ciutat vella 74 ceb girona 71

CIUTAT VELLA:Farré (10), Marin (15), Igo, Tort (10), Monberg (18) —cinc inicial—; Fiol, Sagrera (6), García (9), Bernuz (13), Gómez (4), Aro, Fusté. 5 triples: 3 Marín i 1 Bernuz i Farré. 12/19 en tirs lliures. 27 faltes personals. Cap eliminat.CEB GIRONA CITYLIFT:Tort (5), Mora (11), Espinosa (11), Duran (2), Valls (4), —cinc inicial—; Rigat (6), Artacho (12), Justícia (3), Revilla (2), Pujol (7), Paulí (7), Pantrigo (1). 4 triples: 1 Justícia, Espinosa, Pujol i Mora. 19/31 en tirs lliures. 20 faltes personals. Eliminat: Artacho.PARCIALS:14-11, 22-16, 14-22 i 24-22.

Va sortir creu. El CEB Girona va competir al límit a Ciutat Vella i a punt va estar de forçar la pròrroga. No va ser possible perquè a vuit segons del final del partit els gironins van desaprofitar dues ocasions per empatar a 74. En primera instància va ser Espinosa qui va fallar des de la línia de 6,75, i després d’agafar el rebot en atac, Rigat va tornar a fallar un tir completament sol que hauria enviat el matx a la pròrroga.

El CEB no va començar el matx de la millor manera, especialment en defensa, en què va estar molt tou. El Ciutat Vella va poder anotar amb facilitat durant els dos primers quarts, i el desencert dels gironins va fer que el partit arribés al descans amb el 36-27 al marcador.

En la represa els d’Albert Morejón van reaccionar i gràcies a un bon parcial de sortida (2-9) i un en els últims instants del tercer període (0-8), va permetre al CEB situar-se a només un punt (50-49). En l’últim quart, els visitants van ser capaços d’avançar-se en diverses ocasions, però una nova relaxació en defensa va situar els locals 7 punts al davant (59-52). Tot i la reacció final, el CEB va acabar perdent per 74-71.