Eurolliga

bàsquet

barça

El Palau es rendeix a Navarro

A flor de pell. El Barça homenatja el capità pel vintè aniversari del seu debut amb el primer equip, en un acte emotiu i que reuneix excompanys, Iniesta i el president Bartomeu

Va ser un acte senzill, però tremendament sentit. Un tribut a un jugador irrepetible, que va celebrar ahir a casa seva, al Palau, els vint anys del seu debut amb la samarreta del Barça, el 23 de novembre del 1997, contra el Covirán Granada i també davant de l’afició blaugrana. I, pel camí, dues dècades a can Barça –amb el parèntesi de l’any en els Grizzlies, el 2007/08–, en què Juan Carlos Navarro s’ha convertit en una llegenda pel que ha aconseguit (títols i guardons individuals).

“Ets la Bomba!”

Faltaven 7:30 per al salt inicial i l’speaker, Aleix Santacana, va cridar el protagonista perquè es dirigís al centre de la pista. Amb el Palau tot dempeus, van anar sortint del túnel de vestidors excompanys de diferents etapes de la trajectòria en el club blaugrana lluint una samarreta per a l’ocasió, on es podia llegir al darrere la inscripció “Ets la Bomba!” Entre els que van saltar al parquet hi havia Roger Grimau, Jordi Trias, Gianluca Basile, Roberto Dueñas, Quique Andreu, Xavi Fernández, Rafa Jofresa, Alfons Alzamora i Víctor Sada. El moment culminant va ser l’entrada d’Andrés Iniesta –un bon amic de Navarro–, juntament amb el president, Josep Maria Bartomeu, i el directiu responsable de la secció, Joan Bladé. El futbolista li ha entregat un trofeu en forma de cistella de bàsquet. En la seva aparició, Bartomeu ha rebut alguns xiulets.

L’acte, que ha durat prop de cinc minuts i ha permès veure Navarro emocionat diverses vegades, s’ha rematat amb un vídeo emès pel videomarcador on es recollien vint cistelles de la seva etapa blaugrana; un regal d’unes vambes personalitzades i commemoratives que li han entregat les seves dues filles (Lucía i Elsa) i el mosaic que ha desplegat el Palau. En el partit, tot s’ha arrodonit quan ha saltat a la pista a 5:57 del final per a deliri dels aficionats. I els ha correspost amb una cistella en l’últim minut. Una bomba, és clar.

1.099
partits
de blaugrana, entre ACB (665), Eurolliga (324), copa (43), copa d’Europa (25), lliga catalana (25), supercopa ACB (14) i copa Korac (3).
12.188
punts
de Navarro entre l’ACB (8.167) i l’Eurolliga (4.021) amb el Barça. Entre els dos tornejos, 12,3 punts de mitjana.
33
títols
ha alçat en el Barça, amb 2 Eurolligues, 1 copa Korac, 8 lligues ACB, 6 copes, 5 supercopes ACB i 11 lligues catalanes.
9
guardons
d’MVP com a blaugrana: 3 en la super- copa i en el ‘play-off’ final de l’ACB i 1 de l’ACB, l’Euro- lliga i en la final a quatre.
Era un dia especial per a mi, però la prioritat era la victòria. Hem sortit al màxim i ha estat un partit més fàcil del previst
Ha estat un dia diferent, amb molts nervis, però estic content que hagin vingut els amics i, sobretot, la família. Tot ha sortit rodó
La línia és aquesta, igual que els partits contra el València. Ser forts a casa és vital per aspirar a ‘play-off’
Juan Carlos Navarro
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)