Eurolliga

Clàssic d’afligits

Eurolliga. El Barça Lassa visita el Madrid (20.40 h, Esport3) en un enfrontament en què examinarà el seu ànim perjudicat contra un rival molt malmès pels problemes físics

Si l’ha tingut mai, el temps al Barça se li escapa com l’aigua de les mans.

D’aquí al 16 de gener, un mes, el programa europeu inclou cinc dels set partits lluny del Palau Blaugrana –a Madrid, Vitòria, Moscou (Khimki), Atenes (Panathinaikòs) i València–, i rebrà l’Unicaja dimecres vinent i el CSKA el primer dijous del 2018. I amb quatre victòries en onze partits la seqüència imminent adquireix un relleu important, decisiu si els objectius són màxims.

El Barça ja ha badat prou i li cal guanyar sense discriminar rivals, tràngols ni ocasions. Li urgeix consolidar els mecanismes defensius en el joc per parelles i dilatar el seu atac posicional involucrant-hi més jugadors. I li és igualment determinant començar amb un to i una intensitat elevats. Entre unes coses i les altres reforçarà la seguretat en si mateix i lluitarà pel triomf amb la mentalitat i la tranquil·litat amb què es poden jugar els finals ajustats. El Barça va vèncer fa un mes al Palacio en la lliga (80-84), i si no hi ha imprevistos tant Heurtel (contusió a la cuixa) com Sanders (procés gripal) seran en la partida.

De lesió en lesió

Els blaugrana van tirant però no acaben d’arrencar i el Madrid va fent agafant-se al que pot. De Joseps, Joans i ases n’hi ha a totes les cases, i els blancs van perdre Llull a l’estiu i Kuzmic, Ayón i Randolph amb la temporada en marxa. Rudy i Campazzo arrosseguen molèsties al turmell, i Pablo Laso se les ha d’empescar per mantenir uns patrons mínims de joc que no inhibeixin Doncic. El Madrid ha enllaçat tres desfetes en l’Eurolliga, però el Madrid sap competir i competeix.

1
victòria
del Madrid en els últims set partits d’Eurolliga. En aquesta seqüència, el Barça n’ha guanyat tres.
3
jugadors
han sortit d’inici sempre: Heurtel, Hanga i Séraphin. En el Madrid cap ha repetit i Laso n’ha utilitzat 12 de diferents.
Perdre com ho vam fer contra l’Iberostar podria afectar-nos, però no ens podem desanimar. La pressió no ens ha de superar
Hem d’estar enfadats perquè hi ha errades que repetim. El que hem de fer és treballar per tornar-nos a guanyar el respecte
Sito Alonso
El Barça ens va guanyar fa un mes i sabem que serà molt difícil superar-lo, però ja hem perdut dos partits a casa
Pablo Laso
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)