Eurolliga

Núvols negres

Perdent el fil. La desfeta a Madrid deixa el Barça Lassa a dos triomfs del vuitè, del tall del ‘play-off’

Per segon cop en el present curs, el Barça Lassa ha enllaçat tres derrotes en l’Eurolliga. Una situació que el deixa realment tocat en la persecució de l’objectiu del play-off. No és només que ja el torni a tenir a dos triomfs, igual que després de la dolorosa derrota a Bamberg, de fa un mes, sinó que el setè està a tres. I això vol dir que, mentre que els de Sito Alonso no troben la fórmula per arrencar, la resta d’equips van fent, a poc a poc, camí. De fet, a hores d’ara només hi ha tres equips en el torneig amb menys triomfs i tots tres li podrien igualar el balanç avui.

Amb 18 partits encara per jugar, és temerari posar l’equip al llindar del precipici, però el canvi de dinàmica és urgent. Els resultats no han arribat, tot i el calendari propici –de les 12 primeres jornades, 7 al Palau–, i ho ha acabat de rematar el mal rendiment com a foraster. De fet, és l’únic equip que encara no s’ha estrenat aquest any a fora.

El passat

Aquest format d’Eurolliga va estrenar-se el curs passat i, per tant, és l’única referència que pot valer. I les xifres diuen que, al final de la primera volta, el Barça Lassa va acabar amb un balanç de 7-8 fa un any. Això significa que, per igualar-lo, ha de guanyar ara els tres partits que li queden: a casa contra l’Unicaja i al Baskonia i el Khimki a fora.

LA DADA

8
derrotes
seguides del Barça a fora a Europa, entre aquest curs i el passat. L’últim triomf, el 23 de febrer a Milà.
Jornada 1 - 1r (1-0) -
Jornada 2 - 5è (1-1) -
Jornada 3 - 9è (1-2) a 1 (*)
Jornada 4 - 12è (1-3) a 1
Jornada 5 - 9è (2-3) a 1
Jornada 6 - 12è (2-4) a 1
Jornada 7 - 12è (2-5) a 2
Jornada 8 - 10è (3-5) a 1
Jornada 9 - 10è (4-5) a 1
Jornada 10 - 10è (4-6) a 1
Jornada 11 - 11è (4-7) a 1
Jornada 12 - 12è (4-8) a 2(*) distància respecte el ‘play-off’
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)