FEB

Condemnats per la mala sortida

EBA. El Salt, amb un 5-14 a l’inici, va anar per sota gairebé tot el partit i va patir l’actuació efectiva de Nil Angelats (23 de valoració)

salt 60 mollet 78

CB SALT:Planas (4), Merabli (2), Nadal (12), Ferragut, Wimbish (14) –cinc inicial–; Wilson, Pujolràs (4), Rojas (9), García (9), Piqueras (6). 19/32 en tirs de dos, 4/22 en triples (3 Nadal i 1 García) i 10/19 en tirs lliures. 41 rebots (10 García), 17 assistències (4 Nadal) i 55 de valoració (18 García).RECAMBIOS GAUDÍ MOLLET:Sánchez (14), Angelats (19), Baques (4), Griso (12), Torres (12) –cinc inicial–; Salat, Ponsa (5), Díaz (3), Curto (9). 15/27 en tirs de dos, 8/33 en triples (3 Curto, 2 Sánchez, 1 Torres, 1 Angelats, 1 Díaz) i 24/30 en tirs lliures. 39 rebots (8 Griso), 12 assistències (6 Angelats) i 85 de valoració (23 Angelats).PARCIALS:12-20, 19-14 (31-34), 18-24 (49-58) i 11-20 (60-78).

Derrota i impotència d’un Salt que només va anar al davant amb el triple inicial de Nadal. Una mala sortida i un 0-9 (5-14) van desequilibrar de seguida el partit. En el segon quart la cosa va empitjorar amb el 13-28. El 31-43 del descans intentava maquillar els problemes defensius. En la represa Piqueras va agafar la iniciativa, mentre que Nil Angelats –format al Salt– mantenia el marge (49-58 al final del tercer quart). En el darrer, el Salt va necessitar quatre minuts per anotar la primera cistella (51-60). A partir d’aquí, un 1-13 va enterrar els saltencs.