ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

El Barça, perdut mentalment

Lliga Endesa. La falta de continuïtat i regularitat en el joc segueix minvant l’agressivitat d’un equip molt tocat i superat massa còmodament per l’Herbalife Gran Canària (77-88)

Segueix el drama. Aquesta temporada també. Un Barça sense esma ni rumb clar ha encaixat al Palau la quarta derrota consecutiva, en aquest cas davant un Gran Canària massa superior. Amb la presència de Tomic al cinc inicial, Sito Alonso ha intentat donar un esperit de canvi en la dinàmica de l’equip, que en cap cas ha aconseguit. Amb el ‘pick and roll’ central del croat per distribuir com una de les armes ofensives, el Barça Lassa s’ha entregat d’inici només a l’intercanvi anotador. Balvin ha donat el primer avís amb el 17-22, maquillat sobre la botzina per Seraphin. El pivot, amb vuit punts seguits, ha mantingut la nau en la sortida del segon quart. Però el problema de mentalitat i regularitat segueix. Per contra, Herbalife, amb continuïtat en el joc, concentració i intensitat, ha llegit bé els espais i ha tornat a tenir premi (29-35). Una diferència que s’ha allargat al 37-44 del descans.

Les vergonyes culés i la baixada anímica s’han accentuat a la represa. Pitjors percentatges i balanç defensiu. Herbalife ha fet sang i ha trencat amb el 44-59, màxima diferència. Oliver ha fet un clínic de ‘tempo’ i els de Sito, amb els punts d’Heurtel i l’energia d’Oriola, han aconseguit tancar el tercer acte amb 57-68. Al darrer, Heurtel ha seguit anotant i Navarro protestant-ho tot. Gran Canària s’ha limitat a castigar tots els ‘miss match’ a la pintura i negociar la renda. Nou fracàs al Palau i nou suspens per a Sito Alonso, que segueix sense saber rendibilitzar aquesta plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)