NBA

Els Spurs es treuen anys

NBA. Pau Gasol ‘substitueix’ Aldridge amb 15 punts i set rebots, mentre que Manu Ginóbili (21 punts en 19 minuts) segueix meravellant

“Sigui el que sigui el que està bevent, jo també en vull una mica.” Així es va expressar el tècnic dels Spurs, Gregg Popovich, amb el seu habitual humor fi després de la victòria contra els Suns i de veure com Manu Ginóbili (40 anys) anotava la matinada de divendres 21 punts en 19 minuts. “Hi ha d’haver una font de la joventut a algun lloc”, afegia Popovich. I és que l’argentí és amb Vince Carter l’únic a anotar 20 punts sortint des de la banqueta amb aquesta edat. Potser un bany a la piscina de Cocoon seria l’explicació del gran rendiment enguany de l’escorta, que va estar molt ben acompanyat per un altre veterà que torna a lluir bons nombres: Pau Gasol (37 anys). El català, en absència de LaMarcus Aldridge, va fer 15 punts i va agafar set rebots.

Per contra, el seu germà Marc no va tenir sort contra els Wizards. El seu doble doble de 17 punts i 11 rebots no va servir per evitar una nova derrota dels Grizzlies. Idèntic bagatge quant a bona actuació individual i resultat final va recollir el base Ricky Rubio, que va anotar 15 punts en la derrota dels Jazz a Denver. L’exequip de Rubio, els Wolves, va caure contra el líder de l’est, els Celtics, i d’un Kyrie Irving cada cop més implicat en el joc (16 punts, 9 rebots, 8 assistències).

La jornada

Celtics- Wolves

91 - 84

Heat- Knicks

107 - 103

Sixers - Pistons

114 - 78

Bucks- Raptors

110 - 129

Mavs - Bulls

124 - 127

Spurs - Suns

103 - 89

Nuggets - Jazz

99 - 91

Grizzlies - Wizards

100 - 102

Blazers - Hawks

110 - 89

Lakers - Hornets

94 - 108

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)