ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

El Barça Lassa no afluixa a Sevilla (82-89)

Lliga Endesa. Cinquena victòria seguida dels de Sito Alonso, que saben refer-se d’una arrencada fluixa i acaben imposant-se amb suficiència

El Barça Lassa ha superat amb nota un tram de calendari de gran exigència. I és que el partit d’aquest migdia a la pista del Betis era el cinquè que disputava en tan sols nou dies, i els de Sito Alonso han firmat el ple (5-0). L’equip ha tornat a exhibir densitat col·lectiva i ha acabat desfent-se amb solvència d’un rival com el Betis que, si bé està en zona de descens, venia d’enllaçar quatre victòries (82-89).

Que l’equip sevillà havia fet un salt de qualitat en el darrer mes ja se sabia, però els blaugrana ho han constatat en els primers minuts. Tant és així que la seva energia ha agafat el Barça Lassa totalment a contrapeu i, amb Anosike fent i desfent a la pintura, s’ha obert un forat (20-13, 8’). A l’equip, se’l notava poc fresc de cames i abusava en excés del triple.

La irrupció en pista de la segona unitat ha canviat la decoració. L’activitat al darrere era una altra i ha fet perdre la fluïdesa ofensiva al Betis que, en la primera meitat de segon parcial, només ha anotat tres punts –1/6 tirs de camp i 3 pèrdues–. Això li ha permès adquirir la iniciativa i distanciar-se en la recta final de quart, amb aportació destacada d’Heurtel i Vezenkov en atac. A mitja part, 31-40.

A la tornada de vestidors, el Betis ha volgut repetir l’inici de partit i ha incidit en el joc per parelles entre Nelson i Anosike. Però, el Barça Lassa ja era un altre i, amb el cinc titular en pista –el que s’ha consolidat en els últims partits– s’ha distanciat, amb el joc coral i harmònic dels darrers partits (42-59, 27’). El combinat local, especialment a través de Kelly i Anosike, ha intentat recuperar terreny i lluitar per la victòria, però la fermesa dels blaugrana els ho ha impedit.

Vezenkov, actuant de tres com sempre des que ha tornat a l’equip, ha acabat amb 17 punts i 7/10 en tirs de camp, i ha estat el més destacat dels blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)