Eurocopa

Mal resultat a Istanbul

Eurocopa. Top 16. L’Herbalife Gran Canària es veu completament dominat pel Darüssafaka i acaba cedint per un contundent 88-70

L’Herbalife Gran Canària va caure de manera contundent a la pista del Darüssafaka en la segona jornada del Top 16, i malgrat arribar al descans dins del partit (40-38) va acabar cedint per un clar 88-70.

Els canaris van entrar malament en el partit, superats per la contundència física dels turcs (12-2), i van tancar el primer quart amb 4/13 tirs, cinc pèrdues i sense rebot –cinc d’ofensius pels de Blatt i només quatre en defensa. Amb Oriol Paulí i DJ Seeley apujant línies defensives, els canaris van trobar ritme ofensiu en el segon període (11/17 tirs), van obrir el parcial amb un 0-10 i amb Balvin en posició cinc van governar el rebot (40-38). En la segona meitat, però, els paràmetres del primer quart van repetir-se (56-44, 25’) i l’equip de Casimiro, amb molts problemes en la direcció de joc, va veure’s obligat a defensar una derrota per pocs punts (64-51). Per fer-ho, van agafar-se a Seeley (24 punts i 6 assistències), però tot i situar-se 77-63 a 4:30, van acabar l’enfrontament a peu canviat i amb el 88-70 en contra, 17 punts de desavantatge que en una lligueta de sis partits poden pesar molt. Dimarts, l’equip torna a Istanbul per enfrontar-se al Galatasaray.