FCBQ

L’Arbúcies es fa fort en defensa contra un rival directe

ARBÚCIES 71 minguella 63

ARBÚCIES:Sánchez (2), Grau (16), Vilà (21), Pires (18), Román (4); Juvanteny (1), Noguer (1), Vilaginés (4), Noguera (4), Ribó. 9 triples: 5 Vilà, 2 Pires, 1 Vilaginés i Grau. 20/33 en tirs lliures. 27 faltes.MINGUELLA:Franquesa, Villalain (7), Pardillos (3), Teruel (4), Roureda (10); Lorente, De Bofarull (11), Llongueras (8), Ibáñez (6), Ors (4), Termez (6). 6 triples: 2 De Bofarull i Llongueras, 1 Pardillos i Ibáñez. 16/25 en tirs lliures. 26 faltes.PARCIALS:17-7, 8-17, 21-15, 25-24.COMENTARI:L’Arbúcies va lluitar amb un equip de la part alta i va presentar una defensa molt densa, que va col·lapsar durant molts minuts l’atac dels de Badalona. Uns mals moments en el joc ofensiu en el segon quart van fer que en el descans el partit fos igualat. En la represa un joc ràpid i amb encert ofensiu va fer que els locals es distanciessin en el marcador i agafessin un avantatge que ja no van deixar escapar.