ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

Recital tricolor

Lliga Endesa. El MoraBanc sotmet el Barça Lassa (102-92) aclaparant-lo en el primer quart (33-14) i en el tercer (34-18)

El MoraBanc Andorra (8-9) ha superat aquest vespre el FC Barcelona Lassa (11-6) per 102-92, en un partit que ha dominat sempre, de manera aclaparadora en el primer (33-14) i en el tercer quart (34-18). Els blaugrana, a remolc des del salt inicial, han tornat a decebre i en el global de la temporada acrediten un impropi 18-18 de balanç.

Tres triples sense errada de Sanè en els primers quatre minuts de partit (17-6) han fet miques el primer quart, deixant el Barça grogui tot just començar i empenyent el MoraBanc, que ho ha brodat. Jugant amb fluïdesa i sense vacil·lar, primer amb els punts del pivot francès i després amb els que trobava en el joc per parelles que implicava Stevic. Les rotacions no li han servit de res, a l’equip de Sito Alonso, i no ha estat fins al segon període que ha canviat la cara del partit, amb els tricolor ofegats per l’activitat defensiva blaugrana, amb Hanga, Kurucs, Claver i Oriola formant un cinc en el que Heurtel hi ha posat els punts que han restablert l’equilibri (45-39 en el descans).

Però tornant el partit ha tornat al punt de partida, amb el MoraBanc anotant dos triples en els dos primers atacs (51-39). La solució del Barça ha estat buscar Sanders al pal baix, però no li ha servit de res i seguint la verticalitat de Jaime Fernández els locals l’han cosit –en els primers cinc minuts els de Sito només han anotat una cistella de camp (66-45, 25’). Amb atacs curts i sense mirar el marcador, els de Joan Peñarroya han fet camí fins al 79-57 del final del tercer quart. Sobrer, el darrer parcial ha servit per constatar les males sensacions que desprenen els blaugrana.

El proper partit del Barça serà divendres (18.45 h) a la pista del Fenerbahçe en l’Eurolliga, mentre que el del MoraBanc serà dissabte (19 h) a Fuenlabrada en la Lliga Endesa.