ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

La Penya continua en caiguda lliure (62-71)

Lliga Endesa. Els de Diego Ocampo encaixen la sisena derrota seguida en un partit on no té mai opció i el públic mostra mocadors i xiula a la llotja demanant canvis immediats

El Divina Joventut no aixeca el cap i la caiguda lliure continua després de perdre al Palau Olímpic contra l’UCAM Múrcia (62-71). Al final del matx l’afició ha mostrat el seu disgust mostrant mocadors i xiulant mirant cap a la llotja demanant canvis immediats per intentar sortir del pou. La situació no és fàcil i els fitxatges seran ja aquesta setmana.

Quant al matx els verd-i-negres han demostrat ja al primer quart la seva manca absoluta de confiança i tot i haver treballat bé tota la setmana. Però la motxilla que porta a les espatlles la Penya fa que els petits problemes es converteixin en gegants i quedin col·lapsats. Liderats per l’exJoventut Hannah els murcians van agafar massa ràpid 12 punts de renda (6-18) i els nervis i el rum rum a la graderia ja ha començat. Tot i una reacció puntual amb l’entrada de Dimitrijevic, Ventura i López-Arostegui que ha posat la Penya a tres punts (23-26). Però ha estat un miratge perquè no ha tingut continuïtat. Al descans tot estava obert però amb un equip anotant pocs punts (30-38) i sempre a remolc de l’UCAM Múrcia.

Al segon temps ha estat un voler i no poder. Una impotència absoluta perquè els murcians sempre han estat amb avantatges sobre els 10 punts i mai la Penya ha donat la sensació de poder intimidar a un equip veterà que ha sabut jugar perfectament un partit que se’ls ha posat de cara des del salt inicial. La preocupació a Badalona continua mentre tothom espera canvis. Uns canvis que ja són urgents. Diumenge vinent la Penya juga al Palau Blaugrana contra el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)