FEB

Bàsquet

LEB Or

El Prat desafia el líder

LEB Or. Els potablava són els únics que poden seguir el ritme del Breogán i l’atraparan si el derroten avui. També juga el Força Lleida, a Barris Nord

Que el Prat ja acumuli més triomfs ara –és segon amb 15-4 de balanç– que durant tot el curs passat (13) evidencia el magnífic trajecte del combinat dirigit per Arturo Álvarez enguany. Tant és així que l’equip és l’únic que està mantenint el ritme del Breogán, líder sòlid de la LEB Or (16-3). I més després que l’ICL Manresa hagi perdut dos partits seguits, coincidint amb l’arrencada de la segona volta. Els del Bages són cinquens amb el mateix balanç que el Melilla i l’Oviedo, el tercer i el quart (13-6).

Avui, en el duel que enceta la jornada 20 –es disputarà entre avui i demà–, els potablava rebran precisament el Breogán. L’estímul és majúscul perquè si els potablava guanyen empataran amb el Breogán en victòries. Difícilment poden pensar a robar-los el primer lloc, tenint en compte el -22 de la primera volta a Lugo (85-63). Per al combinat gallec, el triomf pot suposar un cop d’efecte. I és que li permetria distanciar-se en dues victòries i l’average, a catorze jornades del final. El Prat –que no podrà disposar encara de Marc Blanch– acredita un 9-1 a casa, amb derrota contra el Melilla en la pròrroga. Per la seva part, el Breogán ha mostrat algun símptoma de debilitat fora de casa, i ha perdut en tres de les últimes cinc sortides.

El repte a casa

Havent guanyat més duels a domicili (5) que a Barris Nord (4), és evident quin és el repte de l’Actel Força Lleida a partir d’ara si vol consolidar la seva plaça en el play-off. Els de Borja Comenge, novens (9-10), reben l’Osca amb la idea d’encadenar per segon cop aquest curs tres triomfs.

Els altres dos catalans, l’ICL Manresa i el Barça B, tenen compromisos demà a domicili.

La 20a jornada

Prat - Breogán

20 h

Actel Força Lleida - Osca

20.30 h

Oviedo - Corunya

20.45 h

Valladolid - Clavijo

20.45 h

Càceres - Palma

20.45 h (demà)

Castelló - Manresa

20.45 h (demà)

Palència - Araberri

21 h (demà)

Ourense - Sammic

21 h (demà)

Melilla - Barça Lassa B

21 h (demà)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)