FCBQ

L’Arbúcies fa els deures al tercer quart

ARBÚCIES 77 FRANQUESES 53

BÀSQUET ARBÚCIES:Sánchez (2), Noguera, Grau (15), Vilà (17), Román (8) –cinc inicial–; Vilaginés, Juvanteny (18), Masnou (10), Noguer, Ribó (2), Canaleta (2). 3 triples: 2 Vilà i 1 Masnou. 11/16 en tirs lliures. 11 faltes personals. Cap eliminat.CB LES FRANQUESES:Gómez (10), Segura (7), Nadal (7), Pibernat (3), Blanco (6) –cinc inicial–; Calderón (5), Oller (4), Pera (1). 3 triples: 2 Nadal i 1 Calderón. 2/8 en tirs lliures. 20 faltes personals. Cap eliminat.PARCIALS:13-13, 18-12, 21-14, 24-14.COMENTARI:Victòria de l’Arbúcies en partit ajornat de la novena jornada, que va ser molt igualat durant el primer període, en què l’Arbúcies manava, però no s’acabava de distanciar en el marcador. Després de la mitja part (31-25), un parcial de 9-0 a l’inici del tercer quart va donar un avantatge de més 15 punts als locals, que ja no veurien reduït el seu marge a menys de 10 punts durant la resta del partit. Fins i tot van poder ampliar-lo a 24 després d’un bon últim quart.