Eurolliga

Bàsquet

Eurolliga

“Vinc a ajudar a netejar la ment”

La prèvia. L’experimentat Alfred Julbe, tècnic interí del Barça, dirigirà avui el seu primer partit en l’Eurolliga

Amb 16 temporades i 542 partits dirigits a l’ACB, a Alfred Julbe li arriba avui l’hora del debut en l’Eurolliga, com a entrenador interí del Barça, com ell mateix remarcava ahir: “El club ha estat molt clar sobre la meva situació. Ja han dit que estan buscant un entrenador. M’han demanat una ajuda puntual, treballar a curtíssim termini, i els jugadors també ho saben”, va explicar ahir. Julbe es declara “entrenador de club” i frena en sec res que vagi més enllà de la interinitat: “És que, si faig comentaris sobre el que em sembla o no em sembla, no sumo. Tinc una edat i uns anys de bàsquet per entendre tota mena de situacions i agraeixo que se’m plantegin clarament. No hi ha dubtes i és la que és, no la que la gent es pensa”.

Sobre la seva aportació, hi va afegir: “Seria estúpid negar que estem en una situació complicada. Venim de tot el que comporta una situació d’aquesta mena i es tracta d’intentar ajudar per netejar la ment dels jugadors i que surti el gran professional que tenen a dins. Sé que sona malament perquè probablement tothom veu més important la part negativa, però no fa gaire aquests jugadors han estat capaços de jugar molt bé a bàsquet i es tracta de donar una petita ajuda per tornar a aquests moments bons.” “No tindré temps per tocar gaires tecles i no es tracta de matar físicament la gent. Aquí hi ha gent amb molt de talent físic i de bàsquet, preparada per competir en màxims. Ningú visualitzava una situació com l’actual”, conclou Julbe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)