FCBQ

La Bisbal guanya en un derbi equilibrat

la bisbal 75 arbúcies 63

SOL GIRONÈS BISBAL:Ramírez (8), Soler, Poch (10), Barrasa (13), Frau (2) –cinc inicial–; Terrades (4), Mateu (12), Oliva (6), Ódena (3), Castelló (14), Candelario (3), Yetes. 8 triples: 4 Castelló, 2 Ramírez, 1 Ódena i Candelario. 5/7 en tirs lliures. 25 faltes.ARBÚCIES:Vilà (16), Pires (21), Sánchez, Román (12), Grau (8) –cinc inicial–; Vilaginés, Noguera, Noguer (2), Masnou (5). 4 triples: Vilà. 13/24 en tirs lliures. 12 faltes.PARCIALS:15-18, 17-15, 22-16, 21-14.COMENTARI:La Bisbal va derrotar l’Arbúcies en un partit molt igualat on les defenses es van imposar als atacs amb un ritme molt lent. Després del descans, els empordanesos van controlar el partit de la mà de Mateu, que va anotar 10 punts en els primers cinc minuts de l’últim quart. L’increment de ritme de joc i la profunditat de banqueta dels de la Bisbal van aconseguir trencar el partit en la segona part amb un parcial de 43-30. En l’últim quart els bisbalencs van mantenir els 11 punts de diferència amb què es va arribar al final del partit.