FCBQ

Un Salt desencertat deixa escapar la victòria en el darrer quart

montgat 53 salt b 46

MONGAT:Balletbò, De La Torre (10), Sánchez (7), González (3), Arenas (15) –cinc inicial–; Baluda, Escamilla, Lorente (4), González (2), Pascual (3) i Blanco (4). 7 triples: 4 Arenas, 1 Escamilla, 1 De La Torre, 1 Sánchez. 10/18 en tirs lliures. 26 faltes personals.BERMA C.B. SALT:Artiz (4), Mateu, Carrera (8), Portaló (2), Pérez (9) –cinc inicial–; Manzano (3), Martínez (4), Capell (6), Figueras (2), Carpintero (8). 6 triples: 2 Carrera i 1 Manzano, Carpintero, Martínez i Pérez. 6/15 en tirs lliures. 19 faltes personals.PARCIALS:11–7, 11–17, 8–10 i 22–12.COMENTARI:Derrota del Salt a Montgat. Els saltencs van ser incapaços d’anotar cap punt els primers sis minuts de partit i els primers cinc de l’últim quart i això els va condicionar molt un matx que, malgrat tot, van tenir possibilitats fins al final d’endur-se. Ara bé, tres triples consecutius dels locals amb el partit igualat van decidir el resultat.