NBA

Un All-Star nou a Los Angeles

NBA. Comença un cap de setmana de les estrelles canviat amb la voluntat de fer-lo més competitiu

El cap de setmana de les estrelles arrenca avui a Los Angeles, un esdeveniment que enguany es presenta amb moltes novetats seguint la línia marcada des de l’arribada a la direcció de l’NBA d’Adam Silver, un comissionat innovador en pràcticament tots els aspectes que envolten la lliga.

Així, des d’aquesta edició l’All-Star ja no serà el partit entre els millors jugadors de l’est contra els millors de l’oest, sinó un enfrontament en el qual els deu més votats seran els titulars en dos equips configurats com al pati de col·legi, escollits pels dos jugadors que més vots van rebre, LeBron James i Stephen Curry –els suplents van ser seleccionats pels entrenadors.

El partit es jugarà dilluns a la matinada (02 h Movistar Deportes 1), amb LeBron capitanejant un equip que sortirà, segons ha manifestat l’estrella dels Cavs, a jugar seriosament des del primer minut. En el Team LeBron, quatre jugadors han entrat per la lesió d’un company: Paul George (per DeMarcus Cousins), Drummond (John Wall), Dragic (Kevin Love) i Walker (Kristaps Porzingis). Contràriament a les manifestacions de James, Stephen Curry ha afirmat que és més partidari de passar-ho bé en partits d’aquesta mena. Una altra novetat del partit de les estrelles serà que l’equip guanyador donarà el seu premi a l’organització benèfica de Los Angeles que triï.

Els més joves

Ara bé, l’acció comença la propera matinada (03 h Movistar Deportes 1) amb el Rising Star Challenge, l’enfrontament entre equips formats per jugadors de primer i de segon any. D’una banda hi ha l’equip nord-americà, encapçalat per Donovan Mitchell (Jazz), Jayson Tatum i Jaylen Brown, (Celtics) i Lonzo Ball, Brandon Ingram i Kyle Kuzma (Lakers), mentre que al davant hi ha l’equip de jugadors de la resta del món, amb, entre d’altres, Joel Embiid (Sixers) i els europeus Bogdan Bogdanovic (Kings), Lauri Markkanen (Bulls), Frank Ntilikina (Knicks), Domantas Sabonis (Pacers) i Dario Saric (Sixers).

Team LeBron
LeBron James (capità) Cavaliers
Kyrie Irving Celtics
Kevin Durant Warriors
Anthony Davis Pelicans
Paul George Thunder
Victor Oladipo Pacers
Bradley Beal Wizards
LaMarcus Aldridge Spurs
Russell Westbrook Thunder
Andre Drummond Pistons
Goran Dragic Heat
Kemba Walker Hornets
Team Curry
Stephen Curry (capità) Warriors
Giannis Antetokounmpo Bucks
DeMar DeRozan Raptors
James Harden Rockets
Joel Embiid Sixers
Karl-Anthony Towns Timberwolves
Klay Thompson Warriors
Al Horford Celtics
Jimmy Butler Timberwolves
Draymond Green Warriors
Kyle Lowry Raptors
Damian Lillard Blazers

Dissabte de concursos

Entre els dos partits, demà (02 h, Movistar Deportes 1) hi ha programats els diversos concursos, començant pel d’habilitats, en el qual Kristaps Porzingis no podrà defensar el títol per la greu lesió al genoll que el tindrà de baixa la resta de la temporada. Després hi haurà el de triples, en què Eric Gordon (Rockets) defensarà el títol contra l’anterior campió Klay Thompson (Warriors) i amb aspirants com ara Bradley Beal (Wizards), Paul George, Kyle Lowry (Raptors), Devin Booker (Suns), Wayne Ellington (Heat) i Tobias Harris (Clippers). I per finalitzar la jornada, el concurs d’esmaixades, en què Aaron Gordon (Magic) no podrà defensar el títol per lesió, però que no perdrà nivell ni emoció amb participants de gran qualitat com Victor Oladipo (Pacers), Larry Nance Jr. (Cavs), Dennis Smith Jr. (Mavs) i Donovan Mitchell (Jazz).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)