ACB

Més recursos i més respostes

La copa. L’Herbalife entra fred (14-24), però no es neguiteja i sotmet el Montakit a partir del tercer quart

HERBALIFE 107 MONTAKIT 92

HERBALIFE GC:Mekel (9), Brussino (4), Rabaseda (2), Pasecniks (9) i Balvin (18) –cinc–; Oliver (12), Eriksson (6), Seeley (8), Radicevic (15), Aguilar (18), Fischer i Báez (6). 28/41 de 2, 11/22 triples (5 Aguilar, 2 Radicevic i Eriksson i 1 Mekel i Oliver), 18/21 tirs lliures, 35 rebots (9 Pasecniks), 18 assistències (4 Seeley i Mekel) i 131 de valoració (25 Balvin)FUENLABRADA:Vargas (10), Cruz (20), Eyenga (16), Smits (8) i Olaseni (11) –cinc–; O’Leary (11), Rupnik (14), Llorca (2), Llorente i González. 24/46 de 2, 12/26 triples (3 Cruz i Rupnik, 2 Smits i Vargas i 1 Eyenga i O’Leary), 8/14 tirs lliures, 29 rebots (5 O’Leary), 17 assistències (8 Cruz) i 86 de valoració (22 Cruz)PARCIALS:25-27, 33-25 (58-52); 21-15 (79-67) i 28-25 (107-92)

L’Herbalife Gran Canària va fer valer la seva condició d’amfitrió i favorit contra un Montakit Fuenlabrada, que, a més de Sekulic, a última hora també va tenir la baixa de Marko Popovic, el seu millor anotador i un jugador fet a mida per a aquest tipus de partits. De menys a més, els canaris, amb més respostes en el fons de banqueta, van acabar guanyant amb solvència.

En qualsevol cas l’equip de Néstor García va entrar molt millor en el partit, els jugadors van ser molt directes en la cistella contrària i van intentar anotar sempre en transició i arribada. Vargas, Olaseni i Rupnik li van donar avantatge (14-24, 7’), però els canaris, als quals va costar agafar el pols a l’enfrontament, es van refer amb les rotacions. Primer van ser Aguilar i Racidevic (34-35, 13’) i després Marcus Eriksson i Albert Oliver (46-39, 17’) els que van donar-li la iniciativa, marge consolidat amb Balvin poc abans del descans (58-52). En la segona part, el conjunt de Casimiro va ajustar la defensa, especialment en els primers segons, i allargant les possessions madrilenyes va agafar la paella pel mànec (67-57). Seeley va madurar-li els atacs i a deu minuts del final els seus ho tenien a la mà (79-67), i Oliver, un altre que s’ho passa pipa en aquest escenari, va completar la feina en l’últim parcial.

Calia treballar el partit i la veritat és que hem tingut calma. Ha estat molt important la defensa en el tercer quart