FCBQ

El Palamós suma una victòria que li dona aire

PALAMÓS 69 RAMON LLULL 59

PALAMÓS:Franc (17), Ureña (10), Marcos (16), Iruela (5), R. García (9) –cinc inicial–; Ferré, Jordà, Latorre (3), Ayachi, Nicolás (4), Serra (5). 10 triples: 3 R. García, Ureña, 2 Franc, 1 Marcos, Serra. 13/22 en tirs lliures. 19 faltes. Eliminat: Latorre.RAMON LLULL:Vàzquez (13), Cavero, Cesari (8), Rozas (4), Gilabert (6) –cinc inicial–; Romero (4), Espinosa (5), Padrós (14), Tunnah (3), Díaz (2). 4 triples: 2 Cesari, 1 Vàzquez, Padrós. 15/19 en tirs lliures. 23 faltes.PARCIALS:19–19, 22–14, 11–7, 17–19.COMENTARI:El Palamós va aconseguir ahir la victòria en un partit molt igualat contra el Ramon Llull. En el descans del matx els palamosins ja tenien una diferència favorable de vuit punts (41-33) després d’un extraordinari segon quart (22-14). En la represa el ritme de joc va ser més lent però els locals van continuar mantenint la distància de deu punts amb què van arribar al final del partit.