ACB

Pesic posa fi a tres anys i mig sense títols

La copa. El Barça no enlairava un títol important des de la lliga del 2014 i ja presenta candidatura al títol ACB

El Barça va posar fi a una sequera de tres anys i mig sense guanyar cap gran títol: ni copa, ni lliga ni Eurolliga. I ha hagut de ser amb Pesic que el Barça ha viscut una transformació absoluta. Ahir també va presentar candidatura al títol de l’ACB. La lliga regular acaba el 24 de maig i el play-off ho farà tres dies després. Queden més de tres mesos de competició i, probablement d’aquí un mes el Barça només tindrà un partit per setmana si queda fora de l’Eurolliga, cosa que permetrà entrenar-se més i preparar millor els partits reduint també el desgast. El que costarà més serà gestionar una plantilla tan llarga amb només un partit setmanal. Però el que és indubtable és que el Barça ha recuperat l’autoestima i el crèdit després de tres anys i mig durs en què els seguidors blaugrana han viscut els pitjors anys del club amb Bartzokas primer i amb Sito després a la banqueta. L’últim títol blaugrana va ser el curs 2013/2014 amb la lliga ACB que va guanyar amb el triple de Lampe al Palau. Des de llavors el Barça només havia aixecat una supercopa.

Proper partit: Barça-Madrid al Palau

Després de disputar tres partits de màxima intensitat en 72 hores el Barça té ara a l’horitzó un calendari que permetrà treballar col·lectivament per acabar de consolidar les idees de Pesic. En deu dies només jugarà un partit, tot i ser el clàssic perquè es disputa al Palau Blaugrana. Els de Pesic jugaran divendres (21 h) en el seu retorn a l’Eurolliga contra el Madrid i tot i que els blaugrana són virtualment fora dels quarts de final –són a cinc victòries de la vuitena posició i queden vuit jornades per acabar la lliga regular–. El cap de setmana vinent no hi haurà partit ACB perquè hi ha l’aturada pels partits de seleccions. El següent partit després del Madrid serà el dijous 1 de març a la pista del Zalgiris de Saras Jasikevicius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)