Eurolliga

Bàsquet

Eurolliga

El Barça perd contra el Madrid el dia que no fa tant de mal

Eurolliga. Les baixes de Sanders, Ribas i Oriola, fonamentals per guanyar el títol de copa, s’han notat des del primer quart (13-30) i l’equip blanc ha passat per sobre dels blaugrana (74-101)

El Barça Lassa ha perdut contra el Madrid en la repetició –ara en Eurolliga– de la final de copa que va endur-se l’equip de Pesic. El Barça ha notat moltíssim el desgast físic i les baixes de Rakim Sanders, Pau Ribas i Pierre Oriola, tres dels jugadors amb més energia del conjunt blaugrana. Vezenkov i Heurtel (11) han estat els màxims anotadors del Barça.

De fet, el Madrid ha estat tan superior que en el primer quart ha arribat a dominar de 20 (10-30). El Barça, sense rebot, sense encert, sense fortalesa interior i amb poc argument col·lectiu i a sobre penalitzat per l’arbitratge, el Barça ha fet prou arribant a la mitja part perdent de 17 (35-52) havent empatat el quart (22-22) tot i que ha arribat a retallar fins al 33-43 (18’). 14/34 tirs de camp (21/38 els blancs) i 10 rebots menys (12 a 22) eren dades tan indicatives com les 12 assistències i cap pèrdua del Madrid.

Tornant del vestidor el Madrid ha aprofitat errors defensius per anotar de tres en tres (39-64, 23’) i avançar-se per una diferència que feia lleig (57-83) i que ha arribat encara més enllà en l’últim període (64-96).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)