FCBQ

La defensa dona el triomf a l’Arbúcies en la segona part

arbúcies 73 ramon llull 65

ARBÚCIES:Sánchez (6), Grau (16), Vilà (24), Masnou, Pires (8); Vilaginés, Noguera, Juvanteny (17), Román (2), Noguer. 7 triples: 6 Vilà i 1 Grau. 10/18 en tirs lliures. 14 faltes.RAMON LLULL:Romero (5), Espinosa (10), Cesari (10), Tunnah (10), Torroja (3); Vázquez (5), Cavero (6), Padrós (3), Díaz (4), Vila (9), Golabert. 5 triples: 3 Vila, 1 Padrós i Romero. 3/9 lliures. 22 faltes.PARCIALS:23-20, 14-24, 23-12, 13-9.COMENTARI:Victòria local en un partit marcat pels atacs durant la primera part. Gràcies a un gran joc coral durant el segon quart, els visitants van trobar espais. Amb els 24 punts anotats en aquest parcial, els barcelonins se n’anaven a la mitja part amb 37-44 i molt bones sensacions al descans. A la represa, els locals es van posar el vestit de treball i gràcies a una defensa intensíssima i un gran encert en atac van capgirar el marcador amb un 12-0. A partir d’aquí van deixar el Ramon Llull en 25 punts a la segona meitat. L’Arbúcies ja no cediria l’avantatge.