FCBQ

L’Escala no pot fer res davant d’un rival massa poderós

UE HORTA 94 L’ESCALA 52

UE HORTA:Pilan (2), Ausio (9) , Ferragut (12), Ribas, Sánchez (3) –cinc inicial–; Noguera (5), Martines (11), Ferrer (20), Garcia (16), Gómez (4), Isern (10). 8 triples: 2 Ferrer, 2 Martinez, 2 Garcia, 1 Isern i Ferragut. 17/27 tirs lliures. 29 faltes. Eliminat: Isern.L’ESCALA:Usan (2), Alonso (2), Castellanos (2), Quintana (9), Ferrer (10) –cinc inicial–; Cantenys (21), Martí (1), Martini (5). 1 triple: Martini. 26/32 tirs lliures. 21 faltes. Eliminats: Quintana i Cantenys.PARCIALS:14-11, 31-9, 20-18 i 29-14.COMENTARI:Contundent derrota de l’Escala a la pista de l’Horta, que va demostrar per què ocupa la segona posició a la taula classificatòria. El joc de l’equip local va ser molt intens durant tot el partit, i l’equip empordanès només va poder seguir el ritme del rival durant els primers catorze minuts de l’enfrontament. Després, els barcelonins van imposar el seu joc i abans del descans ja van deixar el partit decidit. Durant la segona meitat, i especialment en l’últim període (29-14), l’equip local va augmentar les diferències fins al 94-52 final.