NBA

Un pou sense fons

NBA. Els Grizzlies, sense Marc Gasol, tornen a perdre amb estrèpit i ja enllacen 17 derrotes, la pitjor ratxa de qualsevol equip aquest curs

Aquest curs s’està convertint en un autèntic suplici per als Grizzlies. Avesat a moure’s entre la classe alta de l’NBA –enllaçava set presències en el play-off–, es fa dur conviure amb la derrota. A Dallas, van tornar a rebre de valent i sense oferir cap símptoma de competitivitat. En la mitja part, perdia de 26 després de fer un 26% en tirs en els dos primers quarts. Ja són 17 derrotes consecutives –la franquícia mai havia firmat una ratxa així a Memphis; quan era a Vancouver, en canvi, va arribar a les 23 en l’exercici 1995/96–, fet que els manté amb el pitjor balanç de la competició (18-48). A Marc Gasol, se li va donar descans, però va explicar les seves sensacions al final del partit: “No queda res del que vam construir. És passat. Fa anys, hauria portat aquesta situació molt pitjor. El Marc sense fills no tenia paciència. Els meus fills m’han ensenyat moltes coses, entre elles la paciència. Em centro en les coses bones i les intento reforçar.”

De la resta de la jornada, sobresurt la derrota a Oklahoma City dels Spurs, que són setens a l’oest amb 37-29. Pau Gasol va firmar 8 punts i 7 rebots, però el protagonista va ser Westbrook, amb 21, 12 i 10 assistències.

La jornada

Hornets - Suns

122 - 115

Heat - Wizards

129 - 102

Mavs - Grizzlies

114 - 80

Thunder - Spurs

104 - 94

Clippers - Magic

113 - 105

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)