FEB

Tornen a perdre però competint

EBA. El doble doble de Wimbish (10 punts i 17 rebots) no va poder evitar una nova derrota d’un Salt amb baixes a la difícil pista de Valls

valls 68 salt 62

CB VALLS:Andreu (13), Navarro, Boada (12), Miguel (9) i Freeman (18) –cinc inicial–; Fontanet (4), Gallart, Mejías (6), Medina i Giménez (6). 23/49 en tirs de dos, 3/20 en triples (2 Boada i 1 Andreu) i 13/20 en tirs lliures. 43 rebots (13 R. Freeman), 13 assistències (3 Medina, Boada i Freeman) i 72 de valoració (26 Freeman).CB SALT:Nadal (7), Planas (8), Garcia (8), Bunnell (6) i Wimbish (10) –cinc inicial–; Ferragut (17), Carrera i Pons (6). 18/39 en tirs de dos, 8/29 en triples (3 Ferragut, 2 Planas i Pons, 1 Nadal) i 2/4 en tirs lliures. 36 rebots (17 Wimbish), 13 assistències (4 Nadal) i 57 de valoració (13 Ferragut).PARCIALS:19-19, 16-18 (35-37), 18-16 (53-53) i 15-9 (68-62).

Setena derrota del tècnic Miquel Martínez a la banqueta del Salt, però en aquest cas, a la difícil pista de Valls i amb moltes baixes. Els saltencs van competir en aquesta ocasió, arribant al darrer quart amb empat a 53 i amb opcions. Abans, el Salt va fer un bon partit, tot i comptar només amb vuit jugadors. Això va fer que els visitants intentessin imposar un ritme lent i travat, davant el joc ràpid i les rotacions del rival.

L’equip saltenc a més va tenir un bon dia en el tir, amb vuit triples, la qual cosa li va permetre obrir el camp i tenir més equilibri dins-fora. Wimbish va estar immens amb un doble doble de 10 punts i 17 rebots. Tot i això, el conjunt visitant va arribar molt just de benzina al darrer quart, en què va decidir Fernando Boada, amb nou punts. La setmana que ve el Salt es juga moltes de les possibilitats de permanència a Cerdanyola.