FCBQ

El Palamós pateix per guanyar a la pista del cuer

franqueses 93 palamós 97

FRANQUESES:Calderón (33), Datsira (2), Nadal (6), Gibert (14), Pera (10) –cinc inicial–; Gómez (2), López, Pibernat (6), Retamal, Blanco (20). 8 triples: 4 Calderón, 2 Nadal, 1 Gibert, Pera. 15/21 en lliures. 19 faltes. Eliminat: Pibernat.MULTISERVEIS PALAMÓS:Franc (15), Marcos (14), García (3), Ayachi (30), Ruíz –cinc inicial–; Ferré, Ureña (7), Latorre (12), Iruela (16). 14 triples: 3 Ayachi, Iruela, 2 Franc, Ureña, Latorre, 1 Marcos, García. 9/14 en lliures. 20 faltes..PARCIALS:20–26, 15–23, 15–13, 29–17, 14–18.COMENTARI:El Palamós va encadenar la cinquena victòria seguida al camp del cuer en la pròrroga. El partit va tenir un ritme molt alt i els atacs es van imposar. Els palamosins van anar al davant en el marcador fins que a dos minuts del final les males decisions en atac van provocar la pròrroga. En el temps extra els locals no van poder mantenir l’alt nivell d’anotació.