NBA

Pau Gasol i els Spurs tornen a estar en la lluita

NBA. L’equip de Texas encadena 4 victòries i es col·loca cinquè a l’oest amb tres partits d’avantatge respecte les posicions fora del “play-off”

La jornada

Cavs - Bucks

124 - 117

Pacers - Lakers

110 - 100

Sixers - Hornets

108 - 94

Nets - Grizzlies

118 - 115

Heat - Nuggets
149 - 141

Knicks - Bulls

110 - 92

Spurs - Warriors

89 - 75

Kings - Pistons
106 - 90

Els Spurs (41-30) tornen a veure la llum al final del túnel i recuperen efectius de cara al tram final de la temporada per la classificació del play-off de la conferència oest. Des de que va tornar LaMarcus Aldridge, no han perdut cap partit i ja es col·loquen cinquens a l’oest amb tres partits d’avantatge respecte a les posicions de fora del play-off. Han guanyat contra els Warriors, que afrontaven el partit amb les baixes de Stephen Curry, Klay Thompson i Kevin Durant ja que estan matemàticament classificats per a la post-temporada (53-18). En canvi els Spurs estan amb l’esperança de recuperar al jugador franquícia Kawhi Leonard, que ha estat lesionat tota la temporada i esperen que arribi per al tram més important. Pau Gasol ha fet 4 punts i 4 rebots en 16 minuts.

Memphis (19-51) torna a la dinàmica negativa amb una derrota contra els Nets (23-48). Marc Gasol no ha jugat per febre. Els Cavaliers (41-29) han guanyat contra els Bucks (37-33) en el primer partit sense el seu entrenador principal Tyron Lue, que serà baixa indefinida per problemes de salut. LeBron James ha liderat als Cavs amb un triple-doble (40 punts, 12 rebots i 10 assistències). El partit entre els Heat (38-33) i els Nuggets (38-33) ha sigut una lluita per una posició del play-off, i es que ambdós equips estan lluitant en les seves conferències per una plaça a la post-temporada. El duel se’l va emportar l’equip de Florida en dues pròrrogues tot i tenir baixes importants com la de Dwyane Wade, Hassan Whiteside o Dion Waiters. Tenen un marge de 6 derrotes per quedar-se fora del play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)