FEB

L’ascens directe no és impossible

LEB Or.

ICL MANRESA 88 SAMMIC 61

ICL MANRESA:Hamilton (11), Trias (12), Lundberg (9), Costa (13) i Allen (10); Martín (15), Sakho (2), Brià (6), Garcia (2), Mazaira (2), Gintvainis (4) i Orrtit (2). 25/40 de 2, 7/27 de 3 (3 Costa i 1 Hamilton, Martín, Brià i Allen), 17/22 tirs lliures, 40 rebots (8 Martín), 11 assistències (3 Garcia) i 101 de valoració (21 Martín).SAMMIC:De Ciman (1), Vucetic (11), Maiza (7), Bulic (20) i Evans (5); Serrano (7), Zubizarreta (2), Salazar (4), Galarreta (1) i Portalez (3). 20/45 de 2, 3/24 de 3 (Vucetic, Maiza i Evans), 12/21 tirs lliures, 33 rebots (7 Vucetic), 11 assistències (3 Evans i De Ciman) i 42 de valoració (22 Bulic).PARCIALS:26-12, 24-18 (50-30), 21-21 (71-51), 17-10 (88-61).COMENTARI:El partit va quedar tancat en el segon quart i la segona meitat va ser anar fent passar els minuts, però el millor de la jornada va ser la derrota del Breogán, que torna a deixar el Manresa amb la plaça d’ascens directe a l’abast. Queden sis jornades i hi ha una victòria de diferència, a més del ‘basket average’. Difícil, sobretot pensant en el calendari favorable del Breogán (quatre partits a casa i la majoria de rivals de nivell assequible) però no impossible. .